Maragall I La Setmana Tràgica eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,67 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Maragall I La Setmana Tràgica.pdf
AUTOR(A)
Josep Benet
ISBN
none

El libro Maragall I La Setmana Tràgica en formato PDF. El libro Maragall I La Setmana Tràgica en formato MOBI. El libro Maragall I La Setmana Tràgica en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Benet. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Maragall I La Setmana Tràgica Image

Llibres a l'abast, 15. Premi Joan Maragall de l'Institut d'Estudis Catalans. Maragall i la Setmana Tràgica és una obra de referència per entendre els fets que es produïren a Barcelona a l'estiu del 1909 i encara és la radiografia més clara per descobrir l'altura espiritual de l'intel.lectual Joan Maragall. L'opera prima de Josep Benet és, a més, un referent de l'assagisme català, un text clàssic que des de la seva publicació el 1963 ha merescut un acolliment envejable. A més d'haver estat doblement premiat (Premi Joan Maragall 1961 i Lletra d'Or 1963), ha estat reeditat sis vegades, i al llarg dels anys s'ha convertit en una eina imprescindible per comprendre la nostra història recent.

Maragall i la Setmana Tràgica: Amazon.es: Benet Morell ...

Maragall, Joan (1860-1911) Acceder a esta obra Este recurso puede obtenerse en la propia Biblioteca Nacional de España, solicitando una copia, o por préstamo interbibliotecario (solo bibliotecas), utilizando las siguientes opciones:
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Setmana Tràgica de 1909 i "La ciutat del perdó" de Joan ...

Información del libro Maragall i la setmana tràgica