La Intranquil·litat eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,81 MB
FECHA
2020
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Intranquil·litat.pdf
AUTOR(A)
Marion Muller-colard
ISBN
9788417796235

El libro La Intranquil·litat en formato PDF. El libro La Intranquil·litat en formato MOBI. El libro La Intranquil·litat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marion Muller-colard. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es La Intranquil·litat Image

¿Què seríem sense la nostra intranquil·litat? Si, efectivament, no tenim més remei que conviure-hi, tant per tant, millor que ens l’estimem una mica. Abans que els tranquil·litzants, prefereixo els intranquils. Pertorbats, pertorbadors, m'agraden les seves giragonses, la seva exigència, la seva insatisfacció. Si de natural sou serens i pausats, no voldria introduir aquesta pedreta en les vostres ànimes tranquil·les. O potser sí. Potser us desitjo ser lleugerament pertorbats. Si més no, us desitjo el petit inconfort, la punta d’impaciència, l’alteració necessària per reprendre el camí mil·lenari que estira la massa amb la qual estem pastats els humans i la revela a ella mateixa.Rellegint la seva pròpia existència, però també els evangelis i altres grans obres literàries, Marion Muller-Colard, ens invita, en aquest llibre bellíssim, a compartir la nostra condició d’intranquils. Acollir el neguit, el desassossec, la inquietud, és lluitar contra el conformisme i l’adormiment.

Ansiolític - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Comissions Obreres afirma que entre els treballadors de Nueva Rumasa, després que deu empreses del grup...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Intranquil·Litat, La | 9788417796235 | Muller-colard ...

Compra el llibre LA INTRANQUIL·LITAT. MULLER-COLARD, MARION (ISBN: 9788417796235) disponible a la botiga online Llibreria Claret.