El Lleo Jardiner eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,46 MB
FECHA
2013
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Lleo Jardiner.pdf
AUTOR(A)
Elsa Punset
ISBN
9788497102322

El libro El Lleo Jardiner en formato PDF. El libro El Lleo Jardiner en formato MOBI. El libro El Lleo Jardiner en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Elsa Punset. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es El Lleo Jardiner Image

A un costat, un ocell, llest i independent, decidit a passar l'hivern boreal a la infinita planura africana, com cada any. A l'altre, un lleó amb els ulls blaus com el mar i cor gegant, instal·lat sota el mateix arbre on es troba el niu de l'ocell. Superat el recel inicial, tots dos s'adonen que la seva convivència està plena d'avantatges: el lleó manté lluny de l'arbre micos i serps, i l'ocell li treu les paparres al lleó. I es fan amics. Tant, que el lleó se sentirà amb forces per compartir amb l'ocell el seu secret més gran...

El lleó jardiner

El lleó jardiner (Destino) d'Elsa Punset, és un conte per a nens i adolescents bellament il•lustrat per Kim Amate. Partint de la pregunta "Creus que dos estranys poden ser amics?", l'autora ens explica la història d'un ocell i un lleó i demostra que encara que semblin diferents, són més semblants del que es pensen.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El lleó jardiner (L'ANCORA Book 231) (Catalan Edition ...

A l'altre, un lleó amb els ulls blaus com el mar i cor gegant, instal·lat sota el mateix arbre on es troba el niu de l'ocell. Superat el recel inicial, tots dos s'adonen que la seva convivència està plena d'avantatges: el lleó manté lluny de l'arbre micos i serps, i l'ocell li treu les paparres al lleó. I es fan amics.