Les Meves Primeres Notes Musicals ¡Amb Una Guia De Colors! eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,88 MB
FECHA
2020
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Meves Primeres Notes Musicals ¡Amb Una Guia De Colors!.pdf
AUTOR(A)
Sam Taplin
ISBN
9781474961660

El libro Les Meves Primeres Notes Musicals ¡Amb Una Guia De Colors! en formato PDF. El libro Les Meves Primeres Notes Musicals ¡Amb Una Guia De Colors! en formato MOBI. El libro Les Meves Primeres Notes Musicals ¡Amb Una Guia De Colors! en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Sam Taplin. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Les Meves Primeres Notes Musicals ¡Amb Una Guia De Colors! Image

"Llibre que incorpora un resistent teclat amb piquets de colors que representen les notes.A cada pàgina es presenta una cançó coneguda, amb un text breu, una delicada il·lustració i un codi de colors per poder tocar-la amb el teclat.Inclou temes com ara Quan tres oques van al camp, Germà Jaume o l’Himne a l’alegria. I després, els aprenents de músic poden inspirar-se i crear les seves pròpies peces musicals!"

CONTES INFANTILS EN CATALÀ - Llibres Parcir | Llibreria ...

Tapa dura Un llibre d'imatges amb forts contrastos, colors cridaners i formes clares que estimulen la percepció visual de l'infant, fet que l'ajudarà en els seus aprenentatges futurs com, per exemple, la percepció de les lletres, els nombres... Per potenciar l'aprenentatge primerenc! Desenvolupa la percepció visual
DESCARGAR LEER EN LINEA

Les meves primeres notes musicals - -5% en libros | FNAC

Les meves primeres paraules en anglès . Sensacions Sèrie de llibres de temàtica culinària amb moltes fotos a tot color i un disseny molt atractiu . Guies insight Guies de viatge en format ... Primeres Notes Musicals (1) Prisma (51) Publicacions CCEPC (10)