El Cartell Modern A Les Col·leccions Dels Museus Nacionals De Catalunya eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,99 MB
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Cartell Modern A Les Col·leccions Dels Museus Nacionals De Catalunya.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788480431750

Cuida los árboles y descarga el libro de El Cartell Modern A Les Col·leccions Dels Museus Nacionals De Catalunya en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de El Cartell Modern A Les Col·leccions Dels Museus Nacionals De Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Cartell Modern A Les Col·leccions Dels Museus Nacionals De Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es El Cartell Modern A Les Col·leccions Dels Museus Nacionals De Catalunya Image

Descargar EL CARTELL MODERN A LES COL·LECCIONS DELS MUSEUS ...

Museu de la Farmàcia Catalana; El Museu de la Farmàcia Catalana acull un fons històric de més de dos mil objectes. En aquest recompte no s'inclou el recull d'especialitats farmacèutiques antigues ─la més nombrosa de les col·leccions─ ni els cartells de publicitat farmacèutica, totes dues col·leccions emblemàtiques del Museu.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Una institució d'arrels centenàries - Museu d'Arqueologia ...

El cartell modern a les col·leccions del Gabinet de Dibuixos i Gravats del Museu Nacional d'Art de Catalunya està formada per més de 80 obres que permeten valorar la irradiació que les produccions cartellístiques europees van tenir en el procés de formació de les grans col·leccions catalanes de l'època.