Tempestat De Flama: Antologia Poética eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,62 MB
FECHA
2013
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tempestat De Flama: Antologia Poética.pdf
AUTOR(A)
Bartomeu Rossello-porcel
ISBN
9788415192848

Descubre el libro de Tempestat De Flama: Antologia Poética con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Tempestat De Flama: Antologia Poética en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tempestat De Flama: Antologia Poética y otros libros de Bartomeu Rossello-porcel.

Lofficielhommes.es Tempestat De Flama: Antologia Poética Image

La present antologia pretén posar a labast dels lectors una part substancial de lobra poètica de lautor mallorquí que més ha influït en la poesia catalana de la postguerra, i que encara avui exerceix la seva ascendència en les joves generacions de creadors. Els poemes triats sacompanyen, per facilitar-ne la comprensió, duna introducció, dun glossari i de diverses propostes de treball.Lantologia abraça les tres úniques obres de lautor, i tracta de reflectir, en conjunt, els diferents corrents poètics en què es va desplegar: purisme, neopopularisme i surrealisme. La modernitat de la poesia de Rosselló-Pòrcel es posa en evidència al llarg daquestes pàgines, en què la veu del poeta serigeix sempre nova per sobre del pas del temps.

Tempestat De Flama. Antologia Poètica de Rossellò Porcel ...

Inici / Llibres / Llibres de lectura / Tempestat de flama (Antologia poètica) 660 of 758. COVID19 - Servei llibres. Amb motiu de la Covid19, la distribució de llibres pot sofrir retards importants. Si necessiteu algun títol amb seguretat, us aconsellem que ens contacteu abans de fer la comanda.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Tempestat de flama. Antologia poètica, bartomeu Rosselló ...

Apendice A Las Reflexiones Del Portugues Sobre El Memorial Del Padre General De Los Jesuitas Presentado A Clemente Xiii Impreso En Genova Y Traducido Al Castellano ...