Pissarra De Lletres eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,25 MB
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Pissarra De Lletres.pdf
AUTOR(A)
Sandra Zamorano
ISBN
9788492882038

Cuida los árboles y descarga el libro de Pissarra De Lletres en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Pissarra De Lletres en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Pissarra De Lletres en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Pissarra De Lletres Image

Aprendre a escriure és molt divertit! Practica el traç i aprèn a escriure totes les lletres en majúscules i minúscules. "Fes-ho i desfés-ho" tantes vegades com vulguis. Aquest retolador màgic es pot esborrar! A partir de 4 anys

Nombres en lletres - Softcatalà

En el joc hi ha diversEs apartats alguns només serveixen per pissarra digital, altres els podeu utilitzar a l'ordinador. Per exemple el de discriminació visual: se'ls dóna una lletra i l'han de buscar en altres noms, fàcil. en el de discriminació auditiva: han de buscar quina de les tres opcions conté el so que s'escolta.
DESCARGAR LEER EN LINEA

7 Fuentes efecto Pizarra o Tiza .. y ¡Gratis! - Fácil y ...

Pizarras virtuales e ilimitadas en Google Drive con Realtime Board La mejor forma de compartir conocimientos es utilizando una pizarra como la que proponemos a continuación. Es ideal para impartir clases virtuales.