Llegim Plegats: Histories Dels Clubs De Lectura eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,97 MB
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Llegim Plegats: Histories Dels Clubs De Lectura.pdf
AUTOR(A)
Merce Carrillo
ISBN
9788496970427

Cuida los árboles y descarga el libro de Llegim Plegats: Histories Dels Clubs De Lectura en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Llegim Plegats: Histories Dels Clubs De Lectura en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Llegim Plegats: Histories Dels Clubs De Lectura en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Llegim Plegats: Histories Dels Clubs De Lectura Image

El fascinant món de la literatura a l’abast de tothom Els llibres parlen, tu parles Has tingut mai dificultats a l’hora de triar un llibre en una prestatgeria atapeïda de novetats? Has trobat a faltar algú amb qui poder compartir aquella història que tant va agradar-te? Has gaudit de la conversa sorgida a partir de la lectura d’un llibre i dels diferents punts de vista que apareixen sobre un mateix tema? Endinsa’t en el món dels clubs de lectura i descob...

Notícies i articles de lectura, literatura i ensenyament ...

LLEGIM PLEGATS. HISTORIES DELS CLUBS DE LECTURA, CARRILLO, MERCÈ, 14,50€. ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Notícies i articles de lectura, literatura i ensenyament ...

L'exentrenador del Futbol Club Barcelona, l'holandès Frank Rijkaard ens explica un dels seus contes preferits "Vint-i-un elefants al pont de Brooklyn" (10:08-14:48). Qui s'atreveix a llegir en una llengua que no parla amb fluïdesa un text que havia llegit en una altra llengua? Deixeu el rastre d'aquests fitxers de so aquí sota. Ànims!