Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,99 MB
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788497913027

El libro Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra en formato PDF. El libro Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra en formato MOBI. El libro Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra Image

L’origen d’aquest llibre és el II Col·loqui Internacional «La lingüística de Pompeu Fabra», que va tenir lloc a Tarragona del 7 al 9 d’abril de 2003. ENTORN I VIGÈNCIA DE L’OBRA DE FABRA aplega vint-i-vuit ponències i comunicacions, revisades minuciosament per garantir al màxim possible la complementarietat, la cohesió interna i l’actualització a data d’avui. Entre els treballs, n’hi ha de signats per personalitats de prestigi del món científic i acadèmic, imprescindibles en un recull com aquest, però també per lingüistes menys coneguts, sovint a causa de la seva joventut, que enriqueixen el volum col·lectiu amb perspectives diferents, derivades d’unes activitats professionals també diverses. Es tracta, per tant, d’un conjunt remarcable d’aportacions que mantenen una certa heterogeneïtat, cosa que no s’ha de veure com un dèficit sinó més aviat com una prova més del caràcter calidoscòpic de l’obra i els plantejaments fabrians, que permeten aproximar-s’hi des de diversos vessants.

Amazon.fr - Entorn i vigència de l'obra de Fabra: Actes ...

Si l'obra de Fabra continua tenint plena vigència, si en tenen les seues preocupacions principals per la llengua, no podem dir menys del seu exemple cívic, del seu caràcter de ciutadà exemplar.
DESCARGAR LEER EN LINEA

GAZOPHYLACIUM: Poe i Fabra

Inicio > Noticias > Varios filólogos recuerdan la vigencia de la obra de Joan Solà ... entre los que cabe destacar Estudis de sintaxi catalana (1972-1973); A l'entorn de la llengua ... dirigió la publicación de la Obra completa (2005) de Pompeu Fabra.