El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,63 MB
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament.pdf
AUTOR(A)
Paolo Flores
ISBN
9788497792646

Cuida los árboles y descarga el libro de El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament Image

 Paolo Flores d'ArcaisDurant anys i anys, els horrors del socialisme real han amagat els errors de la democràcia. Ara, un cop acabats els totalitarismes, les contradiccions, el fet d’incomplir promeses, les mentides, les injustícies dels règims democràtics sorgeixen amb cruesa evident. Les formes tradicionals de representació s’estan esgotant, l’enorme poder dels mitjans de comunicació esbiaixa la batalla política: els polítics es mostren com una casta amb tendència a eternitzar-se a si mateixa i la fonamental separació de poders es posa en entredit. O pitjor, s’expropia el ciutadà del seu dret a la veritat, dia rere dia més manipulada pels mèdia, i se sent inerme enfront de les allaus d'informació que li arriben. Es fa força necessari de procurar que la democràcia no quedi reduïda a unes formes buides, sinó que retrobi força i legitimitat (el principi de la majoria i la regla "d'un home, un vot"). És possible de tirar endavant una dreta i una esquerra autènticament lliberals? Com pot renunciar una democràcia al principi de la majoria? Com es pot evitar que el principi de la majoria es transformi en un règim? Un assaig de filosofia política per a ciutadans exigents.

El Cercle d'Economia demana diàleg per evitar el "caos ...

Derivats d'ells aquesta immanent el dret de l'home a la lliure expressió de les idees i del pens...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Sobira I El Dissident, El La Democracia Considerada ...

A principis dels anys 80, va esdevenir el primer sindicat professional independent en el país del bloc soviètic. Solidaritat va donar lloc a un moviment no violent, anticomunista social, i en tot el seu ple, va aconseguir 9,4 milions de membres. Es considera que va contribuir, en gran manera, a la caiguda del comunisme.