El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,24 MB
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament.pdf
AUTOR(A)
Paolo Flores
ISBN
9788497792646

El libro El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament en formato PDF. El libro El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament en formato MOBI. El libro El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Paolo Flores. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es El Sobira I El Dissident: La Democracia Considerada Seriosament Image

 Paolo Flores d'ArcaisDurant anys i anys, els horrors del socialisme real han amagat els errors de la democràcia. Ara, un cop acabats els totalitarismes, les contradiccions, el fet d’incomplir promeses, les mentides, les injustícies dels règims democràtics sorgeixen amb cruesa evident. Les formes tradicionals de representació s’estan esgotant, l’enorme poder dels mitjans de comunicació esbiaixa la batalla política: els polítics es mostren com una casta amb tendència a eternitzar-se a si mateixa i la fonamental separació de poders es posa en entredit. O pitjor, s’expropia el ciutadà del seu dret a la veritat, dia rere dia més manipulada pels mèdia, i se sent inerme enfront de les allaus d'informació que li arriben. Es fa força necessari de procurar que la democràcia no quedi reduïda a unes formes buides, sinó que retrobi força i legitimitat (el principi de la majoria i la regla "d'un home, un vot"). És possible de tirar endavant una dreta i una esquerra autènticament lliberals? Com pot renunciar una democràcia al principi de la majoria? Com es pot evitar que el principi de la majoria es transformi en un règim? Un assaig de filosofia política per a ciutadans exigents.

Ai Weiwei qüestiona la democràcia a Espanya - Notícies ...

In the educational sphere, the concept of democracy is used in many and varied ways, though the hegemonic school culture often starts from a concept of democracy that is taken for granted, and it is understood that the entire educational community shares a similar concept. As a result of the research project "Democracy, participation and inclusive education in schools" (EDU2012-39556-C02 ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Massa declaracions, pocs fets - Notícies Confidencial - e ...

L'Estat Lliure del Congo o Estat Independent del Congo (en francès État Indépendant du Congo) fou un antic domini colonial africà, propietat privada del rei Leopold II de Bèlgica, les fronteres del qual coincideixen amb l'actual República Democràtica del Congo.El Congo va ser administrat privadament pel rei Leopold entre 1885 i 1908, any en què el territori va ser cedit a Bèlgica.