El Poeta I Els Llunatics eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,28 MB
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Poeta I Els Llunatics.pdf
AUTOR(A)
G.k. Chesterton
ISBN
9788489751903

Cuida los árboles y descarga el libro de El Poeta I Els Llunatics en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de El Poeta I Els Llunatics en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Poeta I Els Llunatics en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es El Poeta I Els Llunatics Image

El poeta i els llunàtics és una novel·la de difícil classificació, per la seva originalitat i per explorar sovint els límits del gènere. És, això sí, l’obra d’un narrador extraordinari, un dels autors universals més importants de tots els temps i, sens dubte, una primera espasa en llengua anglesa: un clàssic indiscutible al marge de modes, ideologies o preferències estètiques. Se l’ha anomenat elpríncep de les paradoxes . Tal com s’hi va referir el nostre Ramon Vinyes, en el seu quadern literari, en ressenyar aquesta obra,Chesterton és un autor paradoxal immens, un jugador literari extraordinari.El seu personatge més famós és el Pare Brown, d’aparença ingènua, però que esdevé un detectiu formidable gràcies a la seva agudesa psicològica. Una de les seves obres més conegudes és L’home que fou dijous.Per primera vegada en català, tenim l’oportunitat de conèixer aquesta obra de Chesterton. Cal recordar que, segons Borges, un gran admirador seu, el seu estil, basat en la paradoxa i la paràbola o relat simbòlic, l’acosta a un altre gran autor contemporani seu: Franz Kafka.

ELS LLUNATICS | PEP PRIETO | Comprar libro 9788494379628

El poeta i els llunàtics | 9788489751903 | El poeta i els llunàtics és una novel·la de difícil classificació, per la seva originalitat i per explorar sovint els límits del gènere. És, això sí, l'obra d'un narrador extraordinari, un dels autors universals més importants de tots els temps i, sens dubte, una primera espasa en llengua anglesa: un clàssic indiscutible al marge de modes ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

El poeta i els llunàtics (Tapa blanda) · Libros · El Corte ...

El poeta i els llunàtics és una novel·la de difícil classificació, per la seva originalitat i per explorar sovint els límits del gènere. És, això sí, l obra d un narrador extraordinari, un dels autors universals més importants de tots els temps i, sens dubte, una primera espasa en llengua anglesa: un clàssic indiscutible al marge de modes, ideologies o preferències estètiques.