El Poeta I Els Llunatics eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,12 MB
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Poeta I Els Llunatics.pdf
AUTOR(A)
G.k. Chesterton
ISBN
9788489751903

Descubre el libro de El Poeta I Els Llunatics con lofficielhommes.es. Lea el PDF de El Poeta I Els Llunatics en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Poeta I Els Llunatics y otros libros de G.k. Chesterton.

Lofficielhommes.es El Poeta I Els Llunatics Image

El poeta i els llunàtics és una novel·la de difícil classificació, per la seva originalitat i per explorar sovint els límits del gènere. És, això sí, l’obra d’un narrador extraordinari, un dels autors universals més importants de tots els temps i, sens dubte, una primera espasa en llengua anglesa: un clàssic indiscutible al marge de modes, ideologies o preferències estètiques. Se l’ha anomenat elpríncep de les paradoxes . Tal com s’hi va referir el nostre Ramon Vinyes, en el seu quadern literari, en ressenyar aquesta obra,Chesterton és un autor paradoxal immens, un jugador literari extraordinari.El seu personatge més famós és el Pare Brown, d’aparença ingènua, però que esdevé un detectiu formidable gràcies a la seva agudesa psicològica. Una de les seves obres més conegudes és L’home que fou dijous.Per primera vegada en català, tenim l’oportunitat de conèixer aquesta obra de Chesterton. Cal recordar que, segons Borges, un gran admirador seu, el seu estil, basat en la paradoxa i la paràbola o relat simbòlic, l’acosta a un altre gran autor contemporani seu: Franz Kafka.

Els llunatics - Librería papelería Pipper

El dissabte 23-3-2013, els Llunàtics, és van reunir al Casal Flor de Maig del Masroig, per enrregistrar un nou CD.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Bar Restaurante Llunàtics - Bar - Els Monjos, Cataluna ...

Els Llunàtics és al Facebook. Afegeix-te a Facebook per comunicar-te amb Els Llunàtics i amb més persones que potser coneixes. Facebook dóna a la gent el poder de compartir i fa del món un lloc més...