Qui Es El Culpable? (Catala Facil. Nivell Avançat) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,64 MB
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Qui Es El Culpable? (Catala Facil. Nivell Avançat).pdf
AUTOR(A)
Jaume Fuster
ISBN
9788497660679

El libro Qui Es El Culpable? (Catala Facil. Nivell Avançat) en formato PDF. El libro Qui Es El Culpable? (Catala Facil. Nivell Avançat) en formato MOBI. El libro Qui Es El Culpable? (Catala Facil. Nivell Avançat) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Fuster. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Qui Es El Culpable? (Catala Facil. Nivell Avançat) Image

Qui és el culpable? és una selecció de cinc relats de l%u2019escriptor, traductor i guionista Jaume Fuster, representant català contemporani de la narració policíaca i d%u2019intriga, i creador del detectiu privat Lluís Arquer. Aquest personatge explica, sovint am b ironia, la història de cinc casos en què ha participat per trobar l%u2019autor o la causa d%u2019uns fets que van contra la llei: robatoris, assassinats, desaparicions, etc.

Llibres de «Lectura fàcil» | reporteducació

QUI ES EL CULPABLE?, FUSTER, JAUME, 11,95€. ... Qui és el culpable? és una selecció de cinc relats de l?escriptor, traductor i guionista Jaume Fuster, representant català contemporani de la narració policíaca i d?intriga, ... Nivell avançat: 3.000 paraules bàsiques.
DESCARGAR LEER EN LINEA

QUI ES EL CULPABLE?. FUSTER, JAUME. 9788497660679 La Llar ...

QUI ÉS EL CULPABLE? ... representant català contemporani de la narració policíaca i d'intriga, i creador del detectiu privat Lluís Arquer. Aquest personatge explica, ... etc.Nivell avançat: 3.000 paraules bàsiques.Català fàcil és una col·lecció de textos simplificats per a les persones que aprenen la llengua catalana.