L ÚLtima Lliçó eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,77 MB
FECHA
2020
NOMBRE DEL ARCHIVO
L ÚLtima Lliçó.pdf
AUTOR(A)
Yoshinori Noguchi
ISBN
9788418022326

Descubre el libro de L ÚLtima Lliçó con lofficielhommes.es. Lea el PDF de L ÚLtima Lliçó en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L ÚLtima Lliçó y otros libros de Yoshinori Noguchi.

Lofficielhommes.es L ÚLtima Lliçó Image

Un simple gest té prou poder per canviar la teva vida de cap a peus. El mestre Noguchi, autor que ens va fascinar amb La llei del mirall, torna amb una última lliçó de vida. Si en el seu anterior llibre ens va parlar de la importància del perdó, aquí ens parla de l'agraïment. El protagonista d'aquesta història va tocar el cel i l'infern en pocs mesos de diferència i es va haver de refer a partir de la seva essència com a ésser. En aquest moment troba algú que passa i es decideix a explicar-li els secrets de la felicitat que ha anar recollint al llarg del camí. Si no hi ha res és etern, tampoc la nostra tristesa i la nostra pena no duraran per sempre. Però, al mateix temps, cada moment de felicitat que experimentem és un tresor que durarà eternament. Descobreix la màgia que oculta l'agraïment.

L'última Lliçó de Julià i Muné, Joan / Querol, Laia ...

L'última lliçó book. Read 16,763 reviews from the world's largest community for readers. Molts professors pronuncien conferències amb el títol «L'última ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

L ÚLTIMA LLIçÓ | YOSHINORI NOGUCHI | Comprar libro ...

You are here Inici » upm » Disponible l'última Lliçó de l'Algoritme RSA en el MOOC Crypt4you