Practiques De Metodes Estadistics eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,15 MB
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Practiques De Metodes Estadistics.pdf
AUTOR(A)
Gonzalo Clemente Marin, Elena Perez Bernabeu, Ana Isabel Sanchez Galdon
ISBN
9788497058926

Descubre el libro de Practiques De Metodes Estadistics con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Practiques De Metodes Estadistics en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Practiques De Metodes Estadistics y otros libros de Gonzalo Clemente Marin, Elena Perez Bernabeu, Ana Isabel Sanchez Galdon.

Lofficielhommes.es Practiques De Metodes Estadistics Image

Les pràctiques amb ordinador s'estan convertint en estos anys en una de les apostes més sòlides en la innovació educativa. En este context, presentem un quadern de pràctiques d'Estadística desenrotllades amb el programari Statgraphics.El llibre es troba estructurat en cinc pràctiques: estadística descriptiva, regressió, models de probabilitat, aplicacions de la distribució2, i introducció a la inferència estadística. En el desenrotllament de cada capítol es descriuen, en primer lloc, les diferents tècniques estadístiques utilitzades en un llenguatge assequible, presentant a continuació la forma de tractar-les per mitjà d'aplicacions pràctiques amb el programa Statgraphics.Finalment, es presenten una col·lecció d'exercicis a ser resolts per l'alumne, semblants a què es poden trobar al llarg de la seua vida professional.

Métodos de Análisis Estadístico - Proyectos Gestión ...

Práctica dirigida de estadística.Sesión 1 - Monografias.com Práctica dirigida de estadística. Sesión 1. 1. Explica si en los casos siguientes manejamos una población o una muestra: a) Un campesino tiene 87 gallinas. Para determinar si un nuevo alimento es e?caz, las pesa a todas antes y después de los 55 días durante los cuales las alimenta con el.
DESCARGAR LEER EN LINEA

PRACTIQUES DE METODES ESTADISTICS : Agapea Libros Urgentes

El Codi de bones pràctiques de les estadístiques europees és la pedra angular del marc comú de qualitat del Sistema estadístic europeu. Es tracta d'un instrument autoregulador i es basa en setze principis que cobreixen l'entorn institucional, els processos estadístics i els resultats estadístics.