El Cami Secret De L Aigua eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,25 MB
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Cami Secret De L Aigua.pdf
AUTOR(A)
Nel·lo Navarro, Conxa Llombart
ISBN
9788497951401

Descubre el libro de El Cami Secret De L Aigua con lofficielhommes.es. Lea el PDF de El Cami Secret De L Aigua en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Cami Secret De L Aigua y otros libros de Nel·lo Navarro, Conxa Llombart.

Lofficielhommes.es El Cami Secret De L Aigua Image

Una inesperada tempesta de neu la vespra de la festa dels Reis està a punt de deixar als xiquets de la Vall d’Uixó sense cavalcada i sense regals. Afortunadament la decisió de Pereta i Peret, dos xiquets vallers, i la inestimable ajuda d’uns personatges de llegenda anomenats Milhòmens, Pegabrams, el moro Mussa i la Uela Mareta, faran possible que tots els xiquets tinguen el seu regal, ja que aconseguiran que els Reis d’Orient arriben finalment a la Vall a través d’un camí secret que passa per l’interior de la cova de Sant Josep.

El camí de l'aigua

L'aigua 1. Alumnes de 4rt L'AIGUA 2. 1- Què hi ha més al món, aigua o terra? A la Terra hi ha un 71% d'aigua i un 29% de terra.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El camí de l'aigua

L'aigua s'escola seguint el relleu de les muntanyes o bé es filtra cap al subsòl. El viatge d'una gota d'aigua. Des del moment en què una gota d'aigua s'evapora fins que torna a l'oceà, poden passar alguns dies, desenes d'anys, o fins i tot ... El camí de l'aigua.