El Fantasma De La Seu eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,40 MB
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Fantasma De La Seu.pdf
AUTOR(A)
Joles Senell
ISBN
9788466123037

El libro El Fantasma De La Seu en formato PDF. El libro El Fantasma De La Seu en formato MOBI. El libro El Fantasma De La Seu en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joles Senell. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es El Fantasma De La Seu Image

Vet aquí tres històries que tenen en comú el lloc on passen, l'Alt Urgell, i la vivor fresca de les narracions populars: la d'un espavilat que es passeja uns contrabandistes, un militar i un ermità; la d'un masover que compra un ferisard, una bèstia ben estranya, amb l'esperança que li faci cagallons d'or; i la d'un fantasma capaç d'empassar-se una processó sencera, badocs i tot.

Rondalles Catalanes

En les galeries descobreix que el seu àngel és en realitat un geni musical deforme que porta una màscara per a ocultar el seu rostre desfigurat. Aterrida, el fantasma la tanca en el seu cau ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

El Fantasma De La Seu (Sennell, Joles) | Libro Recomendado ...

Fantasma, Inquietante y turbio, el debut en el cine de David Navarro es un puñetazo directo al estómago, un "Mulholland Drive" malrollero que te cortará la digestión con su poso de locura.