Els Gatets (A Passejar Amb) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,11 MB
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Gatets (A Passejar Amb).pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788467745054

El libro Els Gatets (A Passejar Amb) en formato PDF. El libro Els Gatets (A Passejar Amb) en formato MOBI. El libro Els Gatets (A Passejar Amb) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Els Gatets (A Passejar Amb) Image

Que divertit és sortir a passejar amb aquests llibres amb nansa i llegir les simpàtiques històries que ens expliquen! Amb unes tendres il·lustracions i uns senzills textos en lletra majúscula, són ideals perquè els més petits de la casa s'ho passin bé amb els seus animals preferits i els portin a passejar a tot arreu.

Amb el millor amic de l'home, per partida doble ...

Ja es pot sortir a passejar amb els infants durant una hora fins a les nou de la nit. Una de les limitacions per a fer-ho és no anar més lluny d'un quilòmetre a la rodona. Ací teniu una pàgina que calcula fins a on podeu anar depenent del lloc on viviu. 08.47.
DESCARGAR LEER EN LINEA

ELS GOSSETS (A PASSEJAR AMB) | VV.AA. | Comprar libro ...

Després que el president Sánchez expliqués que es podria sortir a passejar les mascotes (en vaig tenir els meus dubtes), les xarxes es van començar a omplir de comentaris, mems i, sobretot, queixes per la diferència amb els fills, que haurien d'estar dues setmanes sense sortir de casa (ara ja en són quatre).