El Mon De Sofia eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,82 MB
FECHA
2016
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Mon De Sofia.pdf
AUTOR(A)
Jostein Gaarder
ISBN
9788416334902

Descubre el libro de El Mon De Sofia con lofficielhommes.es. Lea el PDF de El Mon De Sofia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Mon De Sofia y otros libros de Jostein Gaarder.

Lofficielhommes.es El Mon De Sofia Image

Alberto Knox és un misteriós i extraordinari professor de filosofia que explica a Sofia Amundsen, una nena de quinze anys, la vida i l'obra dels grans pensadors de la història. Des dels presocràtics fins a Sartre, passant per Plató, Aristòtil, Jesús, sant Agustí, Galileu, Descartes, Hume, la Il·lustració, Kant, el Romanticisme, Hegel, Marx, Darwin o Freud, tots participaran del viatge que emprendràSofia pel món de les idees. PeròEl món de Sofia no és només aquest viatge fascinant, és tambéuna novel·la excepcional i originalíssima, amb un desenllaçimprevisible, que s'ha convertit en un clàssic per a tots els públics.

PDF El mundo de Sofía

Respostes Questionari El Mon de Sofia by joann2. Much more than documents. Discover everything Scribd has to offer, including books and audiobooks from major publishers.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El món de Sofia: Novel·la sobre la història de la ...

Entre les seves obres cal destacar El misteri del solitari, L'enigma del mirall, Vita brevis, El palau de les granotes o La noia de les taronges, però va ser amb El món de Sofia que va assolir l'èxit internacional, amb més de vint-i-sis milions d'exemplars venuts i traduït a cinquanta-tres llengües.