Tonet I El Llenyataire Boig eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,82 MB
FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tonet I El Llenyataire Boig.pdf
AUTOR(A)
Aleix Cort
ISBN
9788496366312

Cuida los árboles y descarga el libro de Tonet I El Llenyataire Boig en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Tonet I El Llenyataire Boig en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tonet I El Llenyataire Boig en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Tonet I El Llenyataire Boig Image

Una nit més Tonet i el seu llit Rondinaire arriben a la Plaça dels Somnis. El Llit Savi els fa l’encàrrec de resoldre el cas del llenyataire boig, i juntament amb Anna i el seu llit Valent van al País dels Fusters. Quan hi arriben, el llenyataire boig és a punt d’estellar un llit bressol. Rondinaire, Tonet, Valent i Anna l’ataquen per sorpresa i l’estaborneixen, i salven la vida del llitet. El llenyataire a causa del cop recupera el seny i arregla tot el que ha espatllat.

Todos los libros del autor Cort Aleix Alvarez Tonia

17 títulos de 'Cort, Aleix (1961-)'. 100 històries sobre el ball : que t'agradaria saber. Poesia laica. Avions de paper. El lladre d'ombres. Història de Reus a travès del ball. El nen que volia tenir les mans transparents.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Descargar 1 AudioLibro Autor Eugenio Frutos Cortes página 1

Bibliografía de Aleix Cort online. Compra online todos sus libros con envío gratis si tu pedido supera los 50€ o visita tu Corte Inglés más cercano