L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,41 MB
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir).pdf
AUTOR(A)
Steve Smallman
ISBN
9788448824556

El libro L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) en formato PDF. El libro L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) en formato MOBI. El libro L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Steve Smallman. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) Image

L'ovelleta que va venir a sopar es un conte deliciós ple devalors com l'amistat, la generositat i l'acceptació de les diferencies.A casa del vell llop afamat per sopar sempre hi ha una miserable sopa deverdures!!! Però una nit, truquen a la porta de la petita cabana i estracta ni més ni menys que d'un pobre xaiet que s'ha perdut. El llopllavors comença a planificar l'estofat suculent amb què s'ompliràl'estómac... Però el be no vol convertir-se en el gran menjar del llop, el que vol és ser el seu amic!Una entranyable història d'amistat.

L'Ovelleta Que Va Venir a Sopar Ebook | Steve Smallman ...

La entranyable història de L'ovelleta que va venir a sopar, en una edició en format llibre de cartró, adaptada per nadons a partir de deu mesos.. Quan un vell llop afamat rep la visita inesperada d'una petita ovella, comença a pensar a fer-ne un estofat deliciós.
DESCARGAR LEER EN LINEA

L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR | Editorial San Pablo

L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR. ... A PARTIR DE 4 ANYS Ressenya El vell llop ja fa dies que per sopar té una trista sopa de verdures, fins que una nit truquen a la porta. És una ovelleta que vol entrar, té fred. Ràpidament al llop se li fa la […] Llegir més. ENTRA A LA FAMÍLIA DE MARRECS. Subscriu-te a la llista de Marrecs&Co. i no ...