Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,25 MB
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment).pdf
AUTOR(A)
Gemma Pasqual I Escriva
ISBN
9788493484774

Cuida los árboles y descarga el libro de Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) Image

El dia del seu aniversari l’Aitana rep una desagradable notícia, han assassinat a la seua cunyada Glòria i tot apunta que el culpable ha estat el seu germà Miquel, en un acte de violència domèstica. L’Aitana no pot creure que el seu germà siga un assassí i per això mateix remourà cel i terra per a demostrar la seua innocència. La seua investigació la durà a descobrir els entramats més secrets de l’especulació del sòl valencià, amb una trama de polítics, cantants, artistes i gent influent. És innocent el Miquel? Creus que l’Aitana aconseguirà desemmascarar al veritable assassí?

LA CLARA, EL FANTASMA DE L¿AVIA : Agapea Libros Urgentes

l'autora. Us recomanem que escolteu aquest fragment de la conferència de Gemma Pasqual dins el cicle "Escola de Pares i mestres per a la Lectura" (celebrada en el marc de la Fira del Llibre de València, 2010 ), on explica tots els pormenors del procés de redacció i publicació de la novel·la (del minut 11:15 fins al 18:29).
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Club De Lectura - Xtec

Edicions Bromera, S.L. nos ofrece Les Històries Estranyes en catalán, disponible en nuestra tienda desde el 01 de Septiembre del 2007. Disfruta del placer de la lectura con esta obra, y culturizate al mismo tiempo que te diviertes. Este libro cuenta con un total de 128 páginas , unas dimensiones de 21x13 cm (1ª ed., 3ª imp.).