Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,88 MB
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment).pdf
AUTOR(A)
Gemma Pasqual I Escriva
ISBN
9788493484774

Cuida los árboles y descarga el libro de Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) Image

El dia del seu aniversari l’Aitana rep una desagradable notícia, han assassinat a la seua cunyada Glòria i tot apunta que el culpable ha estat el seu germà Miquel, en un acte de violència domèstica. L’Aitana no pot creure que el seu germà siga un assassí i per això mateix remourà cel i terra per a demostrar la seua innocència. La seua investigació la durà a descobrir els entramats més secrets de l’especulació del sòl valencià, amb una trama de polítics, cantants, artistes i gent influent. És innocent el Miquel? Creus que l’Aitana aconseguirà desemmascarar al veritable assassí?

GEMMA PASQUAL I ESCRIVA | Casa del Libro México

Anatomia d'un assassinat el poder del ciment Pasqual i Escrivá, Gemma. Editorial: ... Igual que Xenia, la protagonista de la novela. Más títulos de Pasqual i Escrivá, Gemma. Los lectores opinan . Valoraciones y comentarios . No hay comentarios, sé el primero en comentar. Añadir comentario. También te puede ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Anatomia D Un Assassinat (El Poder Del Ciment) | Gemma ...

Libro Anatomia d'un assassinat : el poder del ciment, Gemma Pasqual i Escrivá, ISBN 9788493484774. Comprar en Buscalibre - ver opiniones y comentarios. Compra y venta de libros importados, novedades y bestsellers en tu librería Online Buscalibre Colombia y Buscalibros.