Quadern D Estiu P-5 eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,99 MB
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Quadern D Estiu P-5.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788482875668

Cuida los árboles y descarga el libro de Quadern D Estiu P-5 en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Quadern D Estiu P-5 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Quadern D Estiu P-5 en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Quadern D Estiu P-5 Image

Aquest quadern d'estiu està adreçat als alumnes de cinc anys que començaran 1r de Primària. Són un total de 40 activitats, cadascuna de les quals ocupa la cara d'una pàgina; el dors serveix perquè els nens i nenes identifiquin l'activitat que acaben de fer. En el quadern es treballen les àrees de Llengua, Matemàtiques, Descoberta de l'entorn i d'un mateix i Anglès. A més, hi ha activitats d'entreteniments per treballar les capacitats bàsiques i un joc transversal que s'ha de resoldre un cop acabat el quadern.

Quadern estiu Axioma P5 (Materials Educatius - Parvulari ...

25-sep-2015 - Explora el tablero "Quadern estiu p5" de mireiadorria, que 150 personas siguen en Pinterest. Ver más ideas sobre Materiales didacticos, Primeros grados, Actividades.
DESCARGAR LEER EN LINEA

QUADERN D'ESTIU P5. CASTELLNOU EDICIONS : Agapea Libros ...

Recursos per a les famílies: fitxes de lectura de P5. Us fem arribar el recull de fitxes de lectura per a poder adaptar l'estona de lectura a casa a les necessitats específiques del vostre fill o la vostra filla, combinant-ho amb lectura de contes que resultin atractius i motivadors i sempre, sempre, respectant el seu ritme d'aprenentatge.