Recerca En Humanitats 2018 eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,77 MB
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Recerca En Humanitats 2018.pdf
AUTOR(A)
Desconocido
ISBN
9788484246824

El libro Recerca En Humanitats 2018 en formato PDF. El libro Recerca En Humanitats 2018 en formato MOBI. El libro Recerca En Humanitats 2018 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Desconocido. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Recerca En Humanitats 2018 Image

Presentem aquí el segon volum de Recerca en Humanitats que, com el primer, recull els treballs que es van exposar a les Jornades del Doctorand organitzades pel Programa de Doctorat d'Estudis Humanístics de la Universitat Rovira i Virgili; en concret, a les III Jornades que es van dur a terme els dies 3 i 4 de maig de 2017. Són, en total, divuit capítols que, disposats per l’ordre alfabètic dels autors, constitueixen una nova mostra de la investigació que es fa en el camp de les Humanitats a la nostra Universitat així com a d'altres universitats de l’àmbit català. D'aquí que trobem estudis sobre diverses facetes de la història, la història de l'art, la literatura i la llengua que ens permeten donar a conèixer les tesis que s’estan elaborant actualment.

L'avaluació de la recerca en humanitats a AQU Catalunya ...

Campus de les Arts organitza el primer Congrés Internacional sobre la Recerca sota el títol INDISCIPLINES.Un acte que proposa aprofundir en els territoris híbrids de la recerca artística basada en la pràctica, amb especial atenció en les dinàmiques de l'acadèmia. El Congrés sobre la Recerca en la Pràctica de les Arts tindrà lloc a Barcelona del 28 al 30 de novembre, 2019.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Grau en Humanitats - Graus (UPF)

Depuració a l'Ajuntament durant el primer franquisme' ha rebut el Premi Crítica "Serra d'Or" de recerca 2018 (Humanitats), tesi publicada per Eumo Editorial. Recentment el ple de l'Ajuntament de Barcelona va aprovar anul·lar els expedients municipals dels funcionaris/es públics que es van tramitar sota la llei franquista del 1939.