El Lladre De Cervells eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,53 MB
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Lladre De Cervells.pdf
AUTOR(A)
Pere Estupinya
ISBN
9788482649658

El libro El Lladre De Cervells en formato PDF. El libro El Lladre De Cervells en formato MOBI. El libro El Lladre De Cervells en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pere Estupinya. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es El Lladre De Cervells Image

Tot compartint el coneixement científic amb les ments més brillants. Arrepapa´t al sofà i prepara´t per emprendre un viatge inoblidable pels desafiaments més apassionants de la recerca científica actual. Ens disposem a entrar als principals laboratoris i centres d´investigació del món per conèixer de primera mà les qüestions més candents en terrenys com la neurociència i l´estimulació i el perfeccionament de les capacitats humanes, l´astronomia i la carrera espacial, la genètica i la biologia sintètica, el canvi climàtic...

El lladre de cervells | 9788416154821 | Estupinyà i Giné ...

Compra El lladre de cervells de Pere Estupinyà i Giné en Bajalibros, tu tienda de libros online.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Libro El Lladre De Cervells PDF ePub - LibrosPub

El lladre de cervells és una lectura apassionant, que, d una manera divertida, didàctica i planera, exposa les claus dels debats més actuals i interessants sobre neurociència, cosmologia, genètica, psicologia o canvi climàtic. És només poesia que som pols d estrelles? Hi ha vida extraterrestre? Què és la gimnàstica neuronal?