Una Vida Al Caire De L Holocaust eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,97 MB
FECHA
2013
NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Vida Al Caire De L Holocaust.pdf
AUTOR(A)
Jaime Vandor, Jaume Castro
ISBN
9788483307243

Descubre el libro de Una Vida Al Caire De L Holocaust con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Una Vida Al Caire De L Holocaust en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Una Vida Al Caire De L Holocaust y otros libros de Jaime Vandor, Jaume Castro.

Lofficielhommes.es Una Vida Al Caire De L Holocaust Image

Jaime Vándor va néixer a Viena el 26 de febrer del 1933, un dia abans de l'incendi del Reichstag alemany. Com a conseqüència de l'annexió d'Àustria pel Tercer Reich, tota la família va haver de fugir a Hongria i, el 1940, veient que la situació cada vegada es complicava més, el seu pare va emigrar a Espanya amb l'esperança de poder reunir-se allà més endavant amb la seva dona i els seus dos fills. El tancament de fronteres, però, ho va impedir i ells tres van haver de quedar-se a Hongria, confinats a l'anomenat "gueto internacional" de Budapest. L'any 1944 els alemanys van ocupar Hongria i milers de persones van ser deportades i van morir, entre els quals molts dels amics i familiar dels Vándor.Jaime, la seva mare i el seu germà van esquivar aquest destí gràcies a l'actuació d'Ángel Sanz Briz i de Giorgio Perlasca, que van salvar de la deportació més de 5.200 jueus refugiats a l'Ambaixada d'Espanya. Després de moltes vicissituds, el 1947, ja en plena postguerra espanyola, tots tres van aconseguir arribar finalment a Barcelona.

Al filo del holocausto

un compromiso con la vida, basado en la idea de que la educación es capaz -y por lo tanto los docentes tenemos el deber- de contribuir al desarrollo de seres humanos con espíritu crítico y comprometidos con los derechos fundamentales, vulnerados hasta límites inimaginables en hechos históricos como el Holocausto,
DESCARGAR LEER EN LINEA

Una vida al caire de l'holocaust: Diàlegs amb un ...

UNA VIDA AL CAIRE DE L HOLOCAUST de JAIME VANDOR. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.