Els Contes Del Samborik eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,40 MB
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Contes Del Samborik.pdf
AUTOR(A)
Llorenç Gimenez
ISBN
9788493484729

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Contes Del Samborik en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Els Contes Del Samborik en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Contes Del Samborik en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Els Contes Del Samborik Image

Sabeu que a Xixona vivia un xicot molt, molt gran, que va capturar una serp que tenia atemorides a totes les persones? I que a Alberic vivia un ferrer que donava unes martellades tan fortes que ressonaven fins i tot a l’infern? Sabeu la història d’aquell rabosot que volia menjar-se la lluna? Aquestes històries i altres més podreu llegir-les en aquest llibre que arreplega els millors contes de Llorenç, el contacontes, il.lustrats per Paco Giménez.

Fundació Sambori - Organitzadora del premi escolar de ...

Els contes del Sambori; ... CEIP Ausiàs March - Albalat de la Ribera. Descarrega la guia didàctica . L'ase pirata. Belén García Monteagudo. CEIP Pablo Neruda - 2019. Descarrega la guia didàctica. Maria i un somni. Laura Rodrigo Romero. CEIP Tomàs de Montañana - 2017.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Els contes del Sambòrik - Periferic Edicions

Hui, 2 d'abril, just a aquesta hora, haguérem celebrat el Premi Sambori 2020 a la comarca de l'Horta, al Palau de les Arts de València. Per això vos deixem amb "El pirata que tenia por a la mar", conte guardonat al Premi Sambori de País en la modalitat de 3 anys el 2011.