Els Contes Del Samborik eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,70 MB
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Contes Del Samborik.pdf
AUTOR(A)
Llorenç Gimenez
ISBN
9788493484729

El libro Els Contes Del Samborik en formato PDF. El libro Els Contes Del Samborik en formato MOBI. El libro Els Contes Del Samborik en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Llorenç Gimenez. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Els Contes Del Samborik Image

Sabeu que a Xixona vivia un xicot molt, molt gran, que va capturar una serp que tenia atemorides a totes les persones? I que a Alberic vivia un ferrer que donava unes martellades tan fortes que ressonaven fins i tot a l’infern? Sabeu la història d’aquell rabosot que volia menjar-se la lluna? Aquestes històries i altres més podreu llegir-les en aquest llibre que arreplega els millors contes de Llorenç, el contacontes, il.lustrats per Paco Giménez.

Els contes de Muniatto

Els 3 contes del Cicle Mitjà pel PREMI SAMBORI. A les classes del cicle mitjà hem escrit contes inventats. Un jurat se'ls ha llegit i ha triat aquests tres per presentar-los al PREMI SAMBORI, organitzat per ÒMNIUM CULTURAL, ... Va ser la millor nit de la seva vida.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Els 3 contes del Cicle Mitjà pel PREMI SAMBORI - Escola ...

Els contes del Sambori a la Plaça del Llibre d'Alacant. Feb 14, 2020. Hui hem gaudit de dues sessions de contacontes a la Plaça del llibre d'Alacant de la mà del Gran Jordiet. Va ser un moment màgic per a totes les xiquetes i xiquets presents. Visita l'Espai Sambori a la Fira de Tots Sants de Cocentaina.