En Jordi I El Drac eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,92 MB
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
En Jordi I El Drac.pdf
AUTOR(A)
Rosa Maria Pascual
ISBN
9788494079474

El libro En Jordi I El Drac en formato PDF. El libro En Jordi I El Drac en formato MOBI. El libro En Jordi I El Drac en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rosa Maria Pascual. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es En Jordi I El Drac Image

En el conte En Jordi i el Drac, el protagonista convida els nens i nenes a seguir-lo per un viatge que el durà de Banyoles a Mataró passant per Olot, Vic, Granollers i Argentona. L’objectiu final és amansir un drac que posa en perill les vides dels mataronins −i especialment de la princesa Carmesina− però en cada una d’elles l’espera, a més, una petita aventura... Una manera singular i atractiva d’explicar una història que ens recorda molt la de Sant Jordi però on no s’hi mata cap drac.

La Llegenda de Sant Jordi i el Drac

11 ene. 2020 - Explora el tablero "St. Jordi i el drac" de laiaiapepeta, que 371 personas siguen en Pinterest. Ver más ideas sobre Dragones, Jordi y Dragones infantiles.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La llegenda de Sant Jordi - Cavall Fort

EN JORDI I EL DRAC de ROSA MARIA PASCUAL. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.