La Ciencia De Les Roques I Els Minerals eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,19 MB
FECHA
2020
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Ciencia De Les Roques I Els Minerals.pdf
AUTOR(A)
Alex Woolf
ISBN
9788417599560

El libro La Ciencia De Les Roques I Els Minerals en formato PDF. El libro La Ciencia De Les Roques I Els Minerals en formato MOBI. El libro La Ciencia De Les Roques I Els Minerals en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Alex Woolf. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es La Ciencia De Les Roques I Els Minerals Image

Alex Woolf(Londres, 1964) va estudiar Història a la universitat d'Essex, però ha treballat com a escriptor i editor durant més de 20 anys. Al llarg de la seva carrera, ha publicat més de 40 llibres, tant de ficció com de no-ficció, majoritàriament per a públic juvenil. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb nombrosos guardons.Què és el cicle de les roques? Com ens ajuden els cristalls a comptar el temps? És cert que l’or ve de l’espai? Descobreix les respostes a aquestes preguntes i a moltes més en aquesta fascinadora guia sobre les roques i els minerals.Inclou textos informatius, il·lustracions originals i un munt de dades ben interessants.Què és el cicle de les roques? Com ens ajuden els cristalls a comptar el temps? És cert que l’or ve de l’espai? Descobreix les respostes a aquestes preguntes i a moltes més en aquesta fascinadora guia sobre les roques i els minerals.Inclou textos informatius, il·lustracions originals i un munt de dades ben interessants.

La ciencia de les roques i els minerals - Librería Cydonia

La ciencia de les roques i els minerals. , Woolf, Alex, 12,95€. Què és el cicle de les roques? Com ens ajuden els cristalls a comptar el temps? És cert que l'...
DESCARGAR LEER EN LINEA

La ciencia de les roques i els minerals - Librería De Cuento

Roques i minerals 1. Minerals i roques 2. Els minerals i les roques són els components de l'escorça terrestre. La mineralogia estudia els minerals. S'extrauen de les mines . La petrologia estudia les roques. S'extrauen de les pedreres . 3. Mineral : quars Roca : basalt 4.