Llibre Titella: El Petit Os eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,27 MB
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Llibre Titella: El Petit Os.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788468334066

Descubre el libro de Llibre Titella: El Petit Os con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Llibre Titella: El Petit Os en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llibre Titella: El Petit Os y otros libros de Vv.aa..

Lofficielhommes.es Llibre Titella: El Petit Os Image

El petit os és un llibre titella de roba amb forma d’os. El llibre El petit os narra també la passejada d’un os pel bosc i la trobada amb els animals que hi viuen: el mussol, l’ànec, la guineu, l’os rentador, etc. El format de llibre titella permet a l’adult explicar la història i interpretar-la amb el titella.

Centre de Titelles de Lleida - Escena Familiar

Des de la plataforma que li procura la Fundació Brossa, amb la complicitat del sempre brossianista Hermann Bonnín, amb l'acull editorial proporcionat per Arola Editors i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, Glòria Bordons ha impulsat l'edició d'un seguit de volums que recullen tot l'extens llegat de creacions per a teatre que ens va deixar el poeta Joan Brossa.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Libros disponibles en PDF para Descargar【GRATIS y COMPLETOS】

Material educatiu i llibres de literatura infantil i juvenil. Baula té un doble compromís: dissenyar materials educatius que s'adaptin al màxim a la realitat de les nostres aules, i editar llibres de literatura infantil i juvenil per crear lectors entre els nostres infants i joves.