El Racisme Explicat A La Meva Filla eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,76 MB
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Racisme Explicat A La Meva Filla.pdf
AUTOR(A)
Tahar Ben Jelloun
ISBN
9788475968452

Cuida los árboles y descarga el libro de El Racisme Explicat A La Meva Filla en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de El Racisme Explicat A La Meva Filla en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Racisme Explicat A La Meva Filla en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es El Racisme Explicat A La Meva Filla Image

El gran escriptor marroquí Tahar Ben Jelloun descobreix, en un diàleg amb la seva filla, els motius profunds que porten les persones a comportar-se de manera racista. ¿Per què som racistes? ¿Per què tenen por, els racistes? ¿Què és el colonialisme i quines conseqüències té? ¿Som racistes de naixement? Tahar Ben Jelloun desenvolupa hàbilment la resposta (no sempre fàcil) a totes aquestes preguntes, i el resultat és un llibre clar, senzill i valent que els nens agrairan haver llegit i que els adults no haurien d’oblidar mai.

El racisme explicat a la meva filla BIBLIOTECA UNIVERSAL ...

Sinopsis Per qué som racistes Per qué tenen por els racistes Qué és el colonialisme i quines conseqüéncies té Som racistes de naixement Tahar Ben Jelloun desenvolupa hábilment la resposta -no sempre fácil- a totes aquestes preguntes, i el resultat és un llibre clar, senzill i valent que els nens agrairan d'haver llegit i els adults no haurien d'oblidar mai.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Amazon.es:Opiniones de clientes: El racisme explicat a la ...

booktrailer