A Peu Per L Alt Maestrat eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,85 MB
FECHA
1991
NOMBRE DEL ARCHIVO
A Peu Per L Alt Maestrat.pdf
AUTOR(A)
Josep Maria Espinas
ISBN
9788486491444

El libro A Peu Per L Alt Maestrat en formato PDF. El libro A Peu Per L Alt Maestrat en formato MOBI. El libro A Peu Per L Alt Maestrat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Maria Espinas. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es A Peu Per L Alt Maestrat Image

Aquest llibre té un interès especial dins la literatura de viatges deJosep M. Espinàs: per primera vegada, l'escriptor ha caminat pel País Valencià.L'ALt Maestrat és una comarca d'un gran atractiu paisatgístic i humà, il'Espinàs n'ha tornat amb un bagatge molt ric d'observacions iexperiències, viscudes dia a dia al llarg dels camins i, en cada poble,en contacte amb la gent que hi ha trobat. Ha fet també una incursió aAnglesola -La Iglesuela del Cid- passant a l'altra banda del riu de lesTruites, que és on comença l'Aragó, i ha entrat a la comarca dels Ports per descobrir Les Alberedes, un poble abandonat.De tota aquesta aventura n'ha fet aquest llibre. Com ha passat amb elsviatges a peu d'Espinàs per la Terra Alta, la Llitera, l'Alcalatén, elBerguedà, el Matarranya o el Comtat i la Marina, A peu per l'AltMaestrat proporciona, sens dubte, una justificada satisfacció alslectors. Perquè Josep M. Espinàs no tan sols és sensible a allò que veui a allò que li passa -i en un viatge a peu passenmoltes cosesimprevisibles- sinó que ho narra amb una capacitat literària de seducciótan directa, i plàstica, que el lector viu la història de cada pàgina.

A PEU PER L'ALT MAESTRAT : Agapea Libros Urgentes

Josep Maria Espinàs i Massip, nado en Barcelona o 7 de marzo de 1927, é un escritor, xornalista, avogado e editor catalán, coñecido polas súas novelas, crónicas de viaxes e artigos periodísticos.Autor dunha extensa obra narrativa, coa que acadou o Premio de Honor des Letras Catalás, o Premio Joanot Martorell, o Premio Sant Jordi e o Premi Víctor Català.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Campana Editorial | A peu per l'Alt Maestrat

Trayectoria literaria. Licenciado en Derecho por la Universidad de Barcelona en 1949, ejerció de abogado hasta 1955. Josep Maria Espinàs cuenta con una amplia obra que abarca géneros tan dispares como la novela, el ensayo, la crónica de viajes, las memorias, libros de reportaje...