Mites I Somnis eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,99 MB
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
Mites I Somnis.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788482643632

Cuida los árboles y descarga el libro de Mites I Somnis en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Mites I Somnis en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mites I Somnis en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Mites I Somnis Image

Un nou exemple diniciació a la poesia. A Mites i somnis linterès es centra en la temàtica del fabulós, en la fantasia. És un recull de textos poètics, en format de prosa poètica o de cançons.De la mà dels poetes cèlebres dins de la literatura catalana, o de cantautors com Jaume Sisa o Joan Manuel Serrat, el jove lector entra dins del món màgic de les fades, dels personatges imaginaris, els dracs, les bruixes, els somnis,... Un recurs atractiu i suggerent.

Amazon.fr - Mites i somnis (n.E) - Aa.Vv. - Livres

Epilèpsia i educació. Desmuntant mites de l'epilèpsia. Quatre persones que conviuen amb epilèpsia tenen alguna cosa que explicar-vos. Des de Mar de Somnis creiem que compartir l'experiència, tant de qui la pateix com de qui no, ens transforma en una societat més conscient, amb menys prejudicis.I, tot això a través de la primera font d'informació: nosaltres mateixos.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Uniterra | Mites i somnis

Noté /5. Retrouvez Mites i somnis (n.E) et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion