Les Emocions I La Salut: Dialegs Amb El Dalai Lama eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,92 MB
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Emocions I La Salut: Dialegs Amb El Dalai Lama.pdf
AUTOR(A)
Dalai Lama, Daniel Goleman
ISBN
9788497795500

El libro Les Emocions I La Salut: Dialegs Amb El Dalai Lama en formato PDF. El libro Les Emocions I La Salut: Dialegs Amb El Dalai Lama en formato MOBI. El libro Les Emocions I La Salut: Dialegs Amb El Dalai Lama en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Dalai Lama, Daniel Goleman. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Les Emocions I La Salut: Dialegs Amb El Dalai Lama Image

Pot actuar el pensament sobre el cos? La tradició budista diu que sí. Amb la participació de Sa Santedat el Dalai Lama, un grup de científics analitzen, juntament amb representants de la meditació budista, conceptes com la salut, les emocions, la medicina, la compassió, la naturalesa de la consciència, l’autocontrol, el fun-cionament del cervell, així com els diferents punts de contacte entre el cos, el pensament i l’esperit. Del debat en surten conceptes interessant, com aquells àmbits en què conflu-eixen els resultats de les investiga-cions més avançades i les intuïcions expresades ja fa segles pels grans messtres de la meditació budista.

Els beneficis de la meditació sobre la salut del cervell ...

3.1 Salut emocional Tenir una bona salut emocional significa ser conscient dels teus pensaments, les teves emocions i sentiments i els teu comportament; significa estar bé amb un mateix i tenir ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

INTELIGENCIA EMOCIONAL EN LA EMPRESA : Agapea Libros Urgentes

Les emocions i la salut. Diàlegs amb el Dalai Lama sobre el budisme i les ciències del cervell Daniel Goleman 283 Pàgines Col·lecció Argent Viu - Pagès editors El Nil i els colors de la poma Pilar Senpau i Sandra Malca 21 Pàgines Pagès editors Publicat per Elena Aranda a 8:59.