Kynut Contra La Muntanya Morsa eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,18 MB
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Kynut Contra La Muntanya Morsa.pdf
AUTOR(A)
Jean-pierre Courivaud
ISBN
9788499320847

Descubre el libro de Kynut Contra La Muntanya Morsa con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Kynut Contra La Muntanya Morsa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Kynut Contra La Muntanya Morsa y otros libros de Jean-pierre Courivaud.

Lofficielhommes.es Kynut Contra La Muntanya Morsa Image

En Kynut i la Nanouk són dos amics esquimals. Un matí surten a passejar i la Nanouk arrenca una flor de gel de les faldes de la muntanya Morsa. Això provoca que la muntanya s’enfadi i, d’una queixalada, s’empassi el sol perquè no torni a sortir mai més. A causa del fred la Nanouk cau malalta i els caçadors van a la recerca de la muntanya Morsa per obligar-la a escupir el sol. Però els caçadors són engolits a la falda de la muntanya. Així, en Nanouk, decideix actuar sol. Un cop davant de la muntanya se li acut començar a badallar sense parar. D’aquesta manera Kinut contagia el badall a la muntanya, i en obrir tant la boca acaba alliberant el sol.

Arte devorado por el cambio climático | Ciencia | EL MUNDO

Te contamos cómo completar el Viaje hacia el Templo en The Legend of Zelda: Link's Awakening al 100%: cómo superar la zona, consejos, todos los objetos, piezas de corazón y caracolas a conseguir...
DESCARGAR LEER EN LINEA

En Kinut contra la muntanya Morsa: Amazon.co.uk ...

Encuentra Botas Montana Piel De Morsa en Mercado Libre México. Descubre la mejor forma de comprar online.