Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,23 MB
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2).pdf
AUTOR(A)
Ana Punset
ISBN
9788417460631

Descubre el libro de Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2) con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2) y otros libros de Ana Punset.

Lofficielhommes.es Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2) Image

«Estic fent realitat el somni de viure a Nova York mentre estudio perser escriptora, i l'Hugo m'ha confessat que vol estar amb mi! Tot seriaperfecte si no fos perquè he de ser sincera i explicar tota la veritat al'Alma. No vull més secrets, però... com puc fer front a la realitat sense perdre res pel camí?»#NewYorkAcademyLa Sofia està vivint un moment meravellós i no podria ser més feliç.Però en tornar a Brooklyn després de passar uns dies a València, ha detocar de peus a terra i fer front a una cosa que ha estat posposant:explicar-li a l'Alma, la seva millor amiga, que ha començat a sortir ambl'Hugo, l'amor platònic de l'Alma. No és una conversa fàcil i elssecrets fan que la situació a la residencia es torni d'allò més tensa.La Sofia haurà d'esforçar-se al màxim per estar a prop dels seus amicsmentre intenta treure el millor de la seva poesia per guanyar un concurs d'escriptura que organitza l'acadèmia.

Sueños en la gran manzana (Serie New York Academy 2 ...

Mejores Libros, eBooks o Novelas del escritor ANA PUNSET con su Biografía y Bibliografía. Podrás ver y comprar sus nuevos y últimos libros, novedades, packs especiales, descargar su libro digital en PDF o ePUB, obras y sagas del autor.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Somnis a La Gran Ciutat (Sèrie New York Academy 2 ...

SOMNIS A LA GRAN CIUTAT (SÈRIE NEW YORK ACADEMY 2), ANA PUNSET, 7,99€. «Estic fent realitat el somni de viure a Nova York mentre estudio per ser escriptora, i ...