Montenegro: Nou Estat D Europa eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,36 MB
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Montenegro: Nou Estat D Europa.pdf
AUTOR(A)
Bernat Joan I Mari
ISBN
9788496125759

Descubre el libro de Montenegro: Nou Estat D Europa con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Montenegro: Nou Estat D Europa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Montenegro: Nou Estat D Europa y otros libros de Bernat Joan I Mari.

Lofficielhommes.es Montenegro: Nou Estat D Europa Image

Montenegro, un petit país balcànic, és l'última nació europea que ha declarat la seva independència nacional. El referèndum d'autodeterminació va comptar, per primera vegada, amb el suport de la Unió Europea i, per aquest motiu, obre una porta d'esperança per a les nacions sense estat que encara queden a Europa. Després d'haver anat activament en contra dels processos d'emancipació nacional que varen tenir lloc a l'Europa de l'Est després de la caiguda del Mur de Berlín, finalment la Unió Europea ha optat per una actitud considerablement més assenyada. Montenegro ha esdevingut un estat independent amb el vist-i-plau d'Europa. per què no hauria de poder ocórrer el mateix amb Flandes, Escòcia o els Països Catalans?

El mapa dels nous estats europeus després de la Gran ...

Catalunya Nou Estat d'Europa, Barcelona (B). A 30 mil els agrada. Recopilatori de totes les notícies importants de Catalunya.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Llista d'estats sobirans i territoris dependents d'Europa ...

El autor de Montenegro: nou estat d`Europa, con isbn 978-84-96125-75-9, es Bernat Joan I Marí, esta publicación tiene noventa y seis páginas.. Este libro está editado por La Busca Edicions S.l.. y tiene su sede en Barcelona. Dicha editorial tiene más de 300 publicaciones publicadas.