Tot Ve Que S Acaba eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,48 MB
FECHA
2016
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tot Ve Que S Acaba.pdf
AUTOR(A)
Teresa Amat
ISBN
9788483308813

Descubre el libro de Tot Ve Que S Acaba con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Tot Ve Que S Acaba en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tot Ve Que S Acaba y otros libros de Teresa Amat.

Lofficielhommes.es Tot Ve Que S Acaba Image

El pas del temps, el pes del passat, la culpa, el dolor la decadència física, la vellesa i la mort són els temes dominants d'aquests contes. Amb tot, també n'hi ha d'irònics, de to més lleuger, que hi fan de contrapunt.

Tot ve que s'acaba - La tienda de Sofía

Teresa Amat, autora 'Tot ve que s'acaba' Per darrera del llibre de Teresa Amat se situen Patria (Fernando Aramburu) amb 17 préstecs, el mateix número que Calendar Girl (Audrey Carlan) i La Germana Gran, del també martorellenc Jesús Lana, amb 16. Aquesta darrera obra va ser tercera en el rànquing de préstecs de l'any passat.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Se acabó el petróleo (1980) [Película] - YouTube

VIENA SERVEIS EDITORIALS, S.L. informa als usuaris en compliment del article 13 de Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, del 27 de abril de 2016, relatiu a la protecció de dades de caràcter personal, amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si desitgen facilitar les dades personals que li són sol•licitades en el lloc Web per la ...