Mossos D Esquadra: Test Del Temari Oficial eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,18 MB
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
Mossos D Esquadra: Test Del Temari Oficial.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788414224625

El libro Mossos D Esquadra: Test Del Temari Oficial en formato PDF. El libro Mossos D Esquadra: Test Del Temari Oficial en formato MOBI. El libro Mossos D Esquadra: Test Del Temari Oficial en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Mossos D Esquadra: Test Del Temari Oficial Image

Aquest llibre forma part de la nostra proposta formativa per a la preparació de les proves d'accés a la categoria de l'escala bàsica del Cos de Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya, conforme a l'Acord GOV/155/2018, de 20 de desembre –que recomanem llegir detingudament a DOGC 7786, d'11 de gener de 2019- pel qual s'aprova l'oferta parcial d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2019, en el qual s'ofereixen 750 places per a aquesta categoria professional.Comprèn els següents continguts de gran valor didàctic i interès per a l'autoavaluació i el control de l'aprenentatge dels conceptes que són objecte d'examen:• Primera part: Test específics per a cada tema dels diferents àmbits de coneixement A, B, C i D, desenvolupats en altres manuals de la col·lecció conforme als temaris publicats en la Resolució INT/1219/2017, de 29 de maig, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de la convocatòria mitjançant oposició lliure per cobrir places de la categoria de mosso/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra.• Segona part: Test generals per a un repàs unificat i global de totes les matèries sol·licitades.

Temarios Oposiciones Mossos d'Esquadra | Editorial MAD

En nuestro sitio, le ofrecemos descargar el libro Mossos d'esquadra test del temari oficial a PDF de manera gratuita para poder leerlo en su ordenador u otros dispositivos electrónicos. Únase a nuestra comunidad y obtenga un libro gratuito Mossos d'esquadra test del temari oficial EPUB y otras publicaciones que sean de su interés.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Test Àmbit C1-C10 Mossos Esquadra - Tests Online

Mossos d`Esquadra Test del Temari Oficial PVP: 30,00 euros Comprar. iglazun 26 abril, 2014 27 febrero, 2020 Mossos d`Esquadra Leer más. Estás aquí: Mossos d`Esquadra. Paquet Estalvi Mossos d`Esquadra