La Princesa I El Pintor eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,78 MB
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Princesa I El Pintor.pdf
AUTOR(A)
Jane Johnson
ISBN
9788495040237

El libro La Princesa I El Pintor en formato PDF. El libro La Princesa I El Pintor en formato MOBI. El libro La Princesa I El Pintor en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jane Johnson. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es La Princesa I El Pintor Image

La Princesa i el Pintor de Jane Johnson és, sobretot, un llibre educatiu. En aquest sentit, posa el lector més jove en contacte amb lart i, concretament, amb un dels quadres bàsics de la història de la pintura,"Las Meninas", de Diego Velázquez. Duna manera molt amena, introdueix els nens i els joves a un nou món -suposadament inaccessible abans pel fet de no existir llibres dart destinats a un públic infantil des daquest prisma nou, és a dir, el de la pintura i dels seus grans creadors.Els nois i les noies llegeixen un conte, una història damistat i, paral.lelament, aprenen sobre un art que, de no ser així, tractat duna forma senzilla per a una fàcil comprensió, els semblaria molt distant. Les il.lustracions ajuden a identificar els textos i a captar progressivament el rerefons que hi ha en la creació del quadre.El llibre, partícip dun model de llibres didàctics, també juga, tot acomplint lobjectiu de captar i retenir latenció del noi, amb lelement sorpresa i, encara més, amb la incertesa. Què passarà quan la infanta contempli per primera vegada el quadre que li ha pintat Velázquez, un dels grans mestres de la història pictòrica universal? Serà la infanta lautèntica i la gran protagonista del quadre com ella vol?La Princesa i el Pintor conta, per mitjà del text -amb un llenguatge comprensible totalment i accessible per als nens- i dunes il.lustracions molt elaborades, el que hi podia haver -possiblement una història damistat imaginària- rere una de les pintures més famoses del món:"Las Meninas", de Velázquez.

soñando cuentos: LA PRINCESA Y EL PINTOR.... ACERCÁNDONOS ...

1200 Chistes De Pepito Y Mucho Mas/ 1200 Jokes Of Pepito And More PDF Download. 150 Curiosidades De La Biblia PDF Download. 28 Cuentos Para Sonar / 28 Tales To Dream (28 Cuentos Para Sonar) PDF Download. 3 BRUJAS (CES) PDF Download.
DESCARGAR LEER EN LINEA

KUENTALIBROS: La princesa y el pintor

la princesa y el pintor de jane johnson es, por encima de todo, un libro educativo. asÍ, pone al lector mÁs joven en contacto con el arte y, concretamente, con uno de los cuadros bÁsicos de la historia de la pintura, "las meninas" de diego de velÁzquez.