Una Altra Floresta ÉS Possible eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,51 MB
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Altra Floresta ÉS Possible.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788416828487

El libro Una Altra Floresta ÉS Possible en formato PDF. El libro Una Altra Floresta ÉS Possible en formato MOBI. El libro Una Altra Floresta ÉS Possible en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Una Altra Floresta ÉS Possible Image

Una altra Floresta és possibleLa Floresta és difícil de definir, segurament impossible. Hi ha tantes Florestes com persones hi viuen, hi venen o l’estimen. Cadascuna d’aquestes té el seu retrat i el seu relat. Tanmateix, i perquè hi vivim, hi venim o l’estimem, calia un llibre on dipositar-hi aquests retrats i aquests relats. Allò que hem estat, que som i/o que voldríem ser.Una trentena de persones han contribuït en fer aquest llibre, i així preservar la memòria com a forma d’identitat col•lectiva i la seva projecció cap al futur.“El llibre transmet pluralitat, força col•lectiva i una idea de lluita i compromís constant en allò més preuat que tenim com a habitants de qualsevol indret: el nostre entorn, en majúscula. L’entorn físic, el paisatgístic, i especialment l’entorn relacional”.

Una altra música és possible - eldiario.es

35 articles i 38 autors.Experiències d'apoderament comunitari a Collserola. Amb la participació de Montse Venturós, alcaldessa de Berga; i Maria Ferrer, Pere Lecha i Ramon Piqué, coordinadors del llibre.
DESCARGAR LEER EN LINEA

UNA ALTRA FLORESTA ES POSSIBLE : Agapea Libros Urgentes

Introducció a Una altra Floresta és possible. INTRODUCCIÓ "Els temps de l'administració no són els temps del poble". Amb aquesta frase, l'estimat Ramon Borda posava de manifest com és d'important per a una comunitat marcar el ritme dels esdeveniments, especialment en la relació dialèctica que es té amb l'entorn.