L Home De La Lluna eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,36 MB
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Home De La Lluna.pdf
AUTOR(A)
Simon Bartram
ISBN
9788424621698

El libro L Home De La Lluna en formato PDF. El libro L Home De La Lluna en formato MOBI. El libro L Home De La Lluna en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Simon Bartram. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es L Home De La Lluna Image

Segur que heu sentit a parlar d'en Bob. Potser el coneixeu més bé com l'Home de la Lluna! En Bob té una feina molt especial: tenir cura de la Lluna.Ell sap tot el que es pot saber de la Lluna. Però, innocent com és, hi ha una cosa que ignora: els extraterrestres

«L'arribada de l'home a la Lluna va ser fruit d'una ...

La Luna viajó durante mucho tiempo por el espacio hasta aproximarse a la Tierra y fue capturado por la gravitación terrestre. Sin embargo, es difícil explicar cómo sucedió la importante desaceleración de la Luna, necesaria para que ésta no escapara del campo gravitatorio terrestre.
DESCARGAR LEER EN LINEA

«L'arribada de l'home a la Lluna va ser fruit d'una ...

Fa 40 anys que l'home va trepitjar la Lluna per primera vegada Un petit pas per a un home, Neil Armstrong, i un gran pas per a la humanitat, especialment per als nord-americans, que quan van posar els peus a la Lluna, fa 40 anys, van passar al davant de la Unió Soviètica en l'anomenada "carrera de l'espai".