L Home De La Lluna eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,29 MB
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Home De La Lluna.pdf
AUTOR(A)
Simon Bartram
ISBN
9788424621698

Cuida los árboles y descarga el libro de L Home De La Lluna en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de L Home De La Lluna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Home De La Lluna en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es L Home De La Lluna Image

Segur que heu sentit a parlar d'en Bob. Potser el coneixeu més bé com l'Home de la Lluna! En Bob té una feina molt especial: tenir cura de la Lluna.Ell sap tot el que es pot saber de la Lluna. Però, innocent com és, hi ha una cosa que ignora: els extraterrestres

Lluna - Wikipedia

L'obliqüitat de la Lluna respecte a l'eclíptica és tan sols d'1,5424°, molt menor que la de 23,44° de la Terra. A causa d'això, la il·luminació solar de la Lluna varia molt menys amb l'estacionalitat, i les seves característiques topogràfiques tenen un paper crucial en els efectes de les estacions.
DESCARGAR LEER EN LINEA

L'home a la Lluna? Projecte Apolo 11 - SlideShare

La Lluna es l'únic astre extraterrestre que ha trepitjat l'home. El primer cop va ser al 1969, i el primer home en trepitjar la Lluna va ser Neil Amstrong. El va acompanyar Edwin Aldrin, mentre Michael Collins es quedava a la càpsula Apolo XI. Des de fa uns anys ja no s'envien missions tripulades a la Lluna.