La Utopia De La Ciencia: Joan Fuster I La Mesura De Les Coses eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,28 MB
FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Utopia De La Ciencia: Joan Fuster I La Mesura De Les Coses.pdf
AUTOR(A)
Juan Borja
ISBN
9788476609897

Descubre el libro de La Utopia De La Ciencia: Joan Fuster I La Mesura De Les Coses con lofficielhommes.es. Lea el PDF de La Utopia De La Ciencia: Joan Fuster I La Mesura De Les Coses en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Utopia De La Ciencia: Joan Fuster I La Mesura De Les Coses y otros libros de Juan Borja.

Lofficielhommes.es La Utopia De La Ciencia: Joan Fuster I La Mesura De Les Coses Image

Darrere d’Einstein, hi ha l’esplendor de Manhattan; hi ha també –ai!– Hiroshima, Txernòbil; la llum, l’eufòria, la nit, la por. La ciència és tan sols una vela blanca al servei de l’embarcació de la humanitat. Però, on ens condueix un velam tan poderós? Cap a les platges d’Ítaca? Al naufragi abismal i definitiu? La utopia de la ciencia és una travessia per la mar de les moltes incerteses que suggereix el tecnologitzat món contemporani. Amb Joan Fuster com a singularíssim company de viatge, Joan Borja qüestiona alguns dels grans reptes que formula l’actual societat del coneixement. Com afecta la ciència les nostres vides quotidianes?

ESCRITS SOBRE LA LLENGUA | JOAN FUSTER | Comprar libro ...

la utopia de la ciencia joan fuster i la mesura de les coses descargar gratis pdf 05/12/2012 15:49. la utopia de la ciencia joan fuster i la mesura de les coses de juan borjala utopia de la ciencia... la primera nit descargar gratis pdf 05/12/2012 15:49. la ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Utopia De La Ciencia: Joan Fuster I La Mesura De Les Coses

Obra completa de Joan Fuster. Assaig, de Joan Fuster Ortells. ... Poetes, moriscos i capellans, Les originalitats, Diccionari per ociosos, Cansar-se d'esperar, L'Home, la mesura de totes les coses, Examen de consciència, entre d'altres. És autor del manual Literatura catalana contemporània.