Jaume I I El Cavaller Albert eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,61 MB
FECHA
2012
NOMBRE DEL ARCHIVO
Jaume I I El Cavaller Albert.pdf
AUTOR(A)
Octavi Egea
ISBN
9788475028163

Descubre el libro de Jaume I I El Cavaller Albert con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Jaume I I El Cavaller Albert en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jaume I I El Cavaller Albert y otros libros de Octavi Egea.

Lofficielhommes.es Jaume I I El Cavaller Albert Image

L'Albert és a casa seva, jugant amb la Play; la seva mare el crida per anar a sopar i... de sobte es troba en el 1214, al mig de la batalla de Muret! A partir d'aquest moment es veurà immers en una aventura sorprenent al costat d'un infant feble i desvalgut, però posseït d'un gran coratge, anomenat Jaume. Junts, l'Albert i el Jaume iniciaran un camí que els durà des del castell de Simó de Monfort, a Carcassona, al setge de Peníscola i des d'aquí, ja en solitari, el Jaume seguirà fins a convertir-se en un dels personatges més brillants de la nostra història i també de la nostra llegenda: Jaume I el Conqueridor. Tots aquests esdeveniments són presentats amb una perspectiva adequada al públic al qual va dirigit l'espectacle, és a dir, amb una intenció didàctica

Jaume Albert Cavaller Taltavull, Baleares - Información ...

Família. Fill i successor del rei Pere II d'Aragó al tron de la corona d'Aragó i de Maria de Montpeller.Quedà totalment orfe de pare i mare el 1213, quan tan sols comptava amb 5 anys.Fou pare dels reis Pere "el Gran" i Jaume II de Mallorca "el Prudent".
DESCARGAR LEER EN LINEA

Jaume I el Conqueridor.: El punyal del sarraí de Salvadó ...

Jaime I el Conquistador. Hijo del rey Pedro II de Aragón y de María de Montpellier, Jaime I el Conquistador se convirtió en soberano de la Corona de Aragón con tan sólo cinco años, al morir su padre en la batalla de Muret (1213), en la que Pedro II defendía a sus vasallos languedocianos frente a los cruzados de Simón de Montfort.