Les Formes De L Amistat: En Honor De L Amic I Mestre Antoni Marí eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,35 MB
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Formes De L Amistat: En Honor De L Amic I Mestre Antoni Marí.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788417214333

Descubre el libro de Les Formes De L Amistat: En Honor De L Amic I Mestre Antoni Marí con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Les Formes De L Amistat: En Honor De L Amic I Mestre Antoni Marí en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Formes De L Amistat: En Honor De L Amic I Mestre Antoni Marí y otros libros de Vv.aa..

Lofficielhommes.es Les Formes De L Amistat: En Honor De L Amic I Mestre Antoni Marí Image

Les formes de l'amistat són diverses. Els escrits reunits en aquest volum així ho palesen. Però en aquest cas, totes conflueixen en un mateix gest d'homenatge i d'afecte envers el professor, assagista, poeta, escriptor i aquí sobretot amic Antoni Marí. Alguns dels assaigs fan referència directa a ell, sigui com a comentari de la seva obra, sigui com a subjecte de records, o com a interlocutor i destinatari de reflexions sobre la creació literària (i sobre l'amistat com a forma de creació). D'altres tracten la qüestió de l'amistat en l'art, la literatura, el cinema o la filosofia d'una manera que és inseparable d'aquest reconeixement envers el Toni Marí. Alguns amics regalen peces de traducció (una forma d'amistat entre llengües i cultures), i dos d'ells ofereixen peces d'estricta creació literària que giren sobre la dimensió més terrestre i més aèria de l'amistat.

Descargar LES FORMES DE L AMISTAT: EN HONOR DE L AMIC I ...

Publicado por la editorial Editorial Octaedro, S.L. forma parte de la colección 'Con vivencias', con un precio de 5,78 Euros, trata sobre Historia de las ideas. Las cartas de onubenses a Radio España Independiente, Estación Pirenaica : crónicas de una Huelva oculta, 1960-1969.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Contra los periodistas y otros contras pdf gratis

La fotografia està dedicada per l'escultor al seu amic i company Josep Maria Rausell, en 1919. Una altra de les obres realitzades per Juli Benlloch és el bust-retrat d'El Morrut: es tracta d'una obra d'extraordinària qualitat, que reprodueix, amb delicadesa i lirisme, el bust d'un jove de poca edat.