Cuida T eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,99 MB
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cuida T.pdf
AUTOR(A)
Xevi Verdaguer
ISBN
9788417627621

Descubre el libro de Cuida T con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Cuida T en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cuida T y otros libros de Xevi Verdaguer.

Lofficielhommes.es Cuida T Image

Xevi Verdaguer, autor deTransforma la teva salut, revela en elseu nou llibre una manera revolucionària d'entendre el funcionament delcos. Un mètode que transformarà la nostra salut i la millorarà radicalment.Sovint sentim molèsties que intentem alleujar amb medicaments:migranyes, dolors crònics, fatiga, dolors menstruals, contractures, ansietat...En Xevi Verdaguer, especialista en PsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió de lamedicina integrativa i ens mostra què podem fer persolucionar aquestes dolències fàcilment, i alhora ens dona les claus perentendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nosaixí en els protagonistes de la nostra salut.Aquest llibre ens ofereix els coneixements i consells d'en XeviVerdaguer de manera senzilla, clara i pràctica per tal que els puguemaplicar al nostre dia a dia. Coneixerem els aliments recomanats i elsque hem d'evitar menjar per a cada dolència, aprendrem com combinar-losamb menús equilibrats i com cuinar-los amb receptes saboroses i gens complicades, creades per nutricionistes.

Cuida't molt - Catalán - Español Traducción y ejemplos

Kuida-t, su fábrica de colchones de Alicante. Si tiene una tienda y está pensando en comprar colchones de alta gama, eche un vistazo a nuestra web.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Centro de estética Avanzada Cuida-T Yuncos

Cuida't. 421 Me gusta · 17 personas han estado aquí. Centre de Salut i Terapies , on podràs acconsseguir el millor Benestar per tu i el teu cos.