Cuida T eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,21 MB
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cuida T.pdf
AUTOR(A)
Xevi Verdaguer
ISBN
9788417627621

Descubre el libro de Cuida T con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Cuida T en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cuida T y otros libros de Xevi Verdaguer.

Lofficielhommes.es Cuida T Image

Xevi Verdaguer, autor deTransforma la teva salut, revela en elseu nou llibre una manera revolucionària d'entendre el funcionament delcos. Un mètode que transformarà la nostra salut i la millorarà radicalment.Sovint sentim molèsties que intentem alleujar amb medicaments:migranyes, dolors crònics, fatiga, dolors menstruals, contractures, ansietat...En Xevi Verdaguer, especialista en PsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió de lamedicina integrativa i ens mostra què podem fer persolucionar aquestes dolències fàcilment, i alhora ens dona les claus perentendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nosaixí en els protagonistes de la nostra salut.Aquest llibre ens ofereix els coneixements i consells d'en XeviVerdaguer de manera senzilla, clara i pràctica per tal que els puguemaplicar al nostre dia a dia. Coneixerem els aliments recomanats i elsque hem d'evitar menjar per a cada dolència, aprendrem com combinar-losamb menús equilibrats i com cuinar-los amb receptes saboroses i gens complicades, creades per nutricionistes.

Cuida't molt - Catalán - Español Traducción y ejemplos

Es un tratamiento no invasivo, cómodo, indoloro y sin necesidad de recuperación. Tratamiento anti-acné, matan las bacterias que causan manchas y espinillas. Una gran alternativa a los medicamentos para diversos tratamientos. Este tratamiento está indicado para: - Prevenir brotes de acné. - Tratamiento anti-acné, minimiza la cicatrización - Tratamiento anti-edad, quitando las ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Cuida't - Inicio | Facebook

CUIDA T de XEVI VERDAGUER. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.