Busca I Troba: Primeres Paraules eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,52 MB
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Busca I Troba: Primeres Paraules.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788498015812

Cuida los árboles y descarga el libro de Busca I Troba: Primeres Paraules en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Busca I Troba: Primeres Paraules en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Busca I Troba: Primeres Paraules en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Busca I Troba: Primeres Paraules Image

Juga a trobar i aprèn un munt de paraules! Busca animals, vehicles, objectes per a la llar i molt més a les pàgines daquest llibre. Resol les endevinalles, diverteix-te amb les sorpreses i no toblidis de Bzzzz, labella, que samaga en cadascuna de les escenes. Una útil eina per als pares per compartir amb els seus fills el seu aprenentatge inicial. Conté imatges de tot tipus dobjectes per descobrir i comentar que ajudaran als més petits a construir el seu vocabulari, explicar, aprendre colors i desenvolupar la seva capacitat per a lobservació. El volum compta amb més de 300 paraules bàsiques i 21 fotografies, i amb indicacions per als pares sobre lús daquest llibre i com treure-li major partit.

Cada peça al seu lloc - Primeres paraules | Librotea

trobar a faltar Sentir tristesa i nostàlgia per no poder tenir a prop persones estimades o per no poder fer més alguna cosa: quan vaig marxar trobava a faltar els meus amics; des que treballo trobo a faltar la vida d'estudiant.
DESCARGAR LEER EN LINEA

100 COSES PER OBSERVAR - PRIMERES PARAULES | Equipo ...

Compra el libro BUSCA I TROBA. PRIMERES PARAULES . VV. AA (ISBN: 9788498015812) disponible a la botiga online Llibreria Claret.