Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,87 MB
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3).pdf
AUTOR(A)
Jordi Sierra I Fabra
ISBN
9788417444112

Cuida los árboles y descarga el libro de Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3) en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3) en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3) Image

Tercer llibre de la sèrie de novel·la policíaca ambienta a laBarcelona de postguerra, de Jordi Sierra i Fabra. Quan l'inspectorMascarell s'encarrega de la recerca d'un jove anarquista, descobreix quel'èxit de la seva investigació podria implicar la seva pròpia mort.1948.Un any després d'abandonar el Valle de los Caídos en serindultat, Miquel Mascarell, el darrer policia de la Barcelonarepublicana, ha refet la seva vida al costat de la Patro, la jove que hasalvat dues vegades. La visita d'un home temible que li fa un encàrrecestrany, buscar la tomba del seu nebot, mort el 18 de juliol del 36,tornarà a enfrontar el vell inspector amb els seus fantasmes i la sevasupervivència, en una ciutat enrarida que acaba de viure una guerra i busca un nou futur.Durant aquests mateixos dies, a Madrid, un consell de guerra jutja elgrup dels vuitanta, els maquis que continuen lluitant contra ladictadura. Quin secret amaga el cadàver d'aquell jove de qui busca latomba, en un cara o creu a vida o mort, al cap de dotze anys dels fets, quan no en queden testimonis vius?Ambientada amb exactitud i precisió en l'Espanya de l'època,Cinc dies d'octubreés una novel·la que ens fa tornar al passat, potserper comprendre el present.

Cinc dies d'octubre (Inspector Mascarell 3) - Megustaleer

cinc dies d'octubre (inspector mascarell 3) (libro en papel) de sierra i fabra, jordi-5% ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Cinc dies d'octubre (Inspector Mascarell 3) eBook por ...

Cinco días de octubre (Inspector Mascarell 3) (Spanish Edition) Jordi Sierra i Fabra Tercer libro de la serie de novela policíaca ambientada en la Barcelona de postguerra, de Jordi Sierra i Fabra. Cuando el inspector Mascarell se encarga de la búsqueda de un joven anarquista, descubre