Busco Senyor Per Amistat I El Que Sorgeixi - Empar Moliner - En Catalan eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,69 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Busco Senyor Per Amistat I El Que Sorgeixi - Empar Moliner - En Catalan.pdf
AUTOR(A)
Empar Moliner
ISBN
none

Descubre el libro de Busco Senyor Per Amistat I El Que Sorgeixi - Empar Moliner - En Catalan con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Busco Senyor Per Amistat I El Que Sorgeixi - Empar Moliner - En Catalan en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Busco Senyor Per Amistat I El Que Sorgeixi - Empar Moliner - En Catalan y otros libros de Empar Moliner.

Lofficielhommes.es Busco Senyor Per Amistat I El Que Sorgeixi - Empar Moliner - En Catalan Image

Tot això ho faig perquè tinc molta por - Empar Moliner ...

"No hay terceras personas" es un libro de Empar Moliner, autora que colabora en la radio, la televisión y la prensa escrita. En catalán ha publicado "L'ensenyador de pisos que odiava els mims", "Feli, esthéticienne" (premio Josep Pla, 2000), "T'estimo si he begut" (Quaderns Crema, 2004, premio Lletra d'Or, 2005), "Busco senyor per amistat i el que sorgeixi ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Busco señor para amistad y lo que surja - ALIBRI

Busco senyor per amistat o el que surgeixi és una sel·lecció de les cròniques literàries publicades a la premsa per l'escriptora i periodista Empar Moliner. Ens trobem des de l'expedició a la ferreteria per comprar la cacerola adequada per manifestar-se contra la guerra fins a la recerca desesperada del marit ideal que dóna títol al llibre.