M Ha Caigut Una Dent eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,18 MB
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
M Ha Caigut Una Dent.pdf
AUTOR(A)
Estel Baldo, Rosa Gil
ISBN
9788448938536

Cuida los árboles y descarga el libro de M Ha Caigut Una Dent en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de M Ha Caigut Una Dent en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee M Ha Caigut Una Dent en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es M Ha Caigut Una Dent Image

A la Noa i a en Max els ha caigut una dent. Avui aniran a dormir d' hora i posaran les dents sota el coixí... Vindran els angelets i el ratolí i de les dents?Per afavorir la lectura autònoma dels infants, cada doble pàgina presenta el text de manera breu i escrit amb dues modalitats de lletra: de pal i lligada.

M Ha Caigut Una Dent (2015) en PDF, ePud, Mobi y eBook

Las mejores ofertas para M ' ha caigut una dent (Llibres Infantils I Juvenils - El Bosc De Colors) están en eBay Compara precios y características de productos nuevos y usados Muchos artículos con envío gratis!
DESCARGAR LEER EN LINEA

M´HA CAIGUT UNA DENT! - Teran Libros

"M'ha caigut una dent" descriu un moment molt especial per al protagonista del llibre; la seva dent li ha caigut, així que després d'ensenyar-la als pares, la guarda amb cura per posar-la a la nit sota el coixí. Sap que el ratolí Pérez vindrà a portar-li una sorpresa i intentarà no dormir-se per sorprendre'l. Els textos estan escrits en vers, tant en lletra lligada com en majúscules ...