Descobrir Jardins De Catalunya eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,56 MB
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Descobrir Jardins De Catalunya.pdf
AUTOR(A)
Marta Povo, Manuel Ribas Piera, Miquel Vidal Pla
ISBN
9788495907097

Cuida los árboles y descarga el libro de Descobrir Jardins De Catalunya en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Descobrir Jardins De Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Descobrir Jardins De Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Descobrir Jardins De Catalunya Image

Jardins de Catalunya pretén demostrar que Catalunya és, també, un país amb artistes de la recreació de la Natura, posseïdors del sentit lúdic i contemplatiu propi de la gent de la Mediterrània, que impel·leix a la construcció de jardins; mogut també pel mimetisme, per prestigi social, respecte als grans parcs privats daltres països que posseeixen una arrelada tradició en lart paisatgístic. A Catalunya hi ha promotors de jardins, dissenyadors de jardins, plantadors de jardins amb resultatns diversos. Sobre cada un daquests agents hi pesen factors socials, sistemes de valors, situacions econòmiques i demandes funcionals que són decisives per a la configuració del jardí.Explicar-ho és la missió daquest llibre. Exemples gràfics de diferents tipus de jardins, segons els condicionamentes esmentats, apareixen al llarg del llibre: seran petites eixides o grnas parcs, a voltes jardins de pagès més o menys disfressats de jardins senyorials, o bé jardinets burgesos destiueig; poarcs públics, jardins claustrals, jardins de cementiri, etc. Lautor ha intentat donar una visió global dels jardins de Catalunya, en la qual totes les comarques fossin representades, per més que involuntàriament es detectin buits territorials, a causa dunes condicions climàtiques i econòmiques desfavorables. Més de dues-centes imatges en color, signades per marta Poovo, deixen constància gràfica dels setanta jardins seleccionats per lautor. Les fotografies es complementen amb dotze plantes daltres tants jardins que requerien una explicació més tècnica, a més de fotogràfica.

Descobrir Catalunya - Wikipedia, la enciclopedia libre

"A l'Escola vaig descobrir els jardins verticals." ... de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal de l'Escola d'Art Floral de Catalunya fundació informa que les dades personals recollides des d'aquest lloc Web seran tractades amb el màxim grau de confidencialitat.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Descobrir Catalunya - Wikipedia, la enciclopedia libre

Can Culleretes, el restaurant més antic de Catalunya. Es temps de disfrutar de l'aire lliure 2016. Els tresors de la dinastia Ming al CaixaForum. La Barcelona d'Hermes. ... Racons per descobrir Jardins de Joan Maragall i el Palauet Albéniz. by Neus. La meva Barcelona. 29 junio, 2013. Racons per descobrir El dia que Barcelona va perdre la ...