Descobrir Jardins De Catalunya eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,25 MB
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Descobrir Jardins De Catalunya.pdf
AUTOR(A)
Marta Povo, Manuel Ribas Piera, Miquel Vidal Pla
ISBN
9788495907097

Descubre el libro de Descobrir Jardins De Catalunya con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Descobrir Jardins De Catalunya en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Descobrir Jardins De Catalunya y otros libros de Marta Povo, Manuel Ribas Piera, Miquel Vidal Pla.

Lofficielhommes.es Descobrir Jardins De Catalunya Image

Jardins de Catalunya pretén demostrar que Catalunya és, també, un país amb artistes de la recreació de la Natura, posseïdors del sentit lúdic i contemplatiu propi de la gent de la Mediterrània, que impel·leix a la construcció de jardins; mogut també pel mimetisme, per prestigi social, respecte als grans parcs privats daltres països que posseeixen una arrelada tradició en lart paisatgístic. A Catalunya hi ha promotors de jardins, dissenyadors de jardins, plantadors de jardins amb resultatns diversos. Sobre cada un daquests agents hi pesen factors socials, sistemes de valors, situacions econòmiques i demandes funcionals que són decisives per a la configuració del jardí.Explicar-ho és la missió daquest llibre. Exemples gràfics de diferents tipus de jardins, segons els condicionamentes esmentats, apareixen al llarg del llibre: seran petites eixides o grnas parcs, a voltes jardins de pagès més o menys disfressats de jardins senyorials, o bé jardinets burgesos destiueig; poarcs públics, jardins claustrals, jardins de cementiri, etc. Lautor ha intentat donar una visió global dels jardins de Catalunya, en la qual totes les comarques fossin representades, per més que involuntàriament es detectin buits territorials, a causa dunes condicions climàtiques i econòmiques desfavorables. Més de dues-centes imatges en color, signades per marta Poovo, deixen constància gràfica dels setanta jardins seleccionats per lautor. Les fotografies es complementen amb dotze plantes daltres tants jardins que requerien una explicació més tècnica, a més de fotogràfica.

Parcs i jardins | La meva Barcelona

¿Quieres seguir descubriendo rincones de Catalunya? ¿Nos acompañas? Nosotros intentamos incluir alicientes extras a la ruta. Incluir alguna visita de interés durante el recorrido, para que no sea solo una paseo circular. Hemos resumido las mejores rutas por el patrimonio industrial de Catalunya, por algunos de los mejores embalses y saltos...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Catalunya del Nord- Descobrir.cat

Ripoll és conegut com el bressol de Catalunya. A la ciutat es va construir el monestir més important del país, fundat pel comte Guifré el Pilós (mort el 897), llegendari creador de les quatre barres de l'escut nacional.